A Ryanair 700 úti célt hirdetett meg jövő télre

Forrás: turizmus.com

 2021. február 15. 13:50

A Ryanair február 11-én mutatta be a 2021/22-es téli menetrendjét, amely az október végétől induló szezon legnépszerűbb úti céljait tartalmazza, több mint 700 desztinációval.

Miután 2020-ban sokan lemaradtak az ünnepi, iskolai szünetek alatti utazásokról, és a síszezonról is, a Ryanair jövő télen eklektikus keverékeket kínál utasainak: a síparadicsomoktól és tengerparti nyaralásoktól a népszerű városi kirándulásokon át a kulturális és gasztronómiai célpontokig – írja a cég sajtóközleményében.

A következő hetekben a vállalat további célállomások bejelentését tervezi, eddig többek között a napfényes Ciprus, Gran Canaria, a görög szigetek, Szicília és Malaga elérhető a téli nyaralást tervezőknek.

Eközben a lelkes síelők, akik idén lemaradtak a síszezonról, leporolhatják a síléceket és olyan népszerű úti célokra foglalhatnak helyet, mint Torino, Milánó és Salzburg, amelyek a tervek szerint jövő télen ismét fogadják majd a látogatókat. A téli napsütés és a síelés mellett az utazók téli kirándulásokat is foglalhatnak Lisszabonba, Párizsba, Velencébe és sok más népszerű városba.

A Ryanair jövő télen eklektikus keverékeket kínál utasainak az úti célokból

Fotó: 123rf

Ryanair marketingigazgatója, Dara Brady elmondta, hogy a cég az elkövetkező hetekben a több mint 700 bejelentett útvonalon és további célállomásokon 20 millió férőhelyet kínál az útra kelőknek, egészen 2022 március végéig.