A SkyTeam ismét elnyerte a „Legjobb Légiszövetség" díját

Forrás: MTI

 2016. április 04. 12:39

A SkyTeam-et két egymást követő évben is a „Legjobb Légiszövetség" díjával jutalmazták az Air Transport News Awards salzburgi díjátadóján.

„A díj elnyerése két egymást követő évben hatalmas megtiszteltetés, és azt mutatja, hogy a SkyTeam ügyfélközpontúságát a szakma is elismeri. - nyilatkozta Perry Cantarutti, a SkyTeam ügyvezető igazgatója.

Az Air Transport Awards díjjal évente ismerik el a légiközlekedés iparág teljesítményeit. A döntősöket az Air Transport News olvasói választják, a nyertesről pedig egy szakmai zsűri dönt.

A SkyTeam befejezte a SkyPriority újításait a teljes hálózatában, hogy az Elite Plus, First és Business utasok mind az 1000 helyszínen ugyanolyan szintű szolgáltatásban részesüljenek.

Több SkyTeam lounge: a SkyTeam megduplázta lounge-jainak számát. 2015-től már Sydney-ben és Hong Kongban is új lounge várja a légiszövetség tagjait. Emellett az ötödik SkyTeam lounge építése Dubajban is befejeződik egy hónapon belül. Emellett a SkyTeam utasok több mint 630 lounge kényelmét élvezhetik világszerte.

Amellett, hogy legfontosabb légicsomópontok nemzetközi transzfereinek köszönhetően a törzsutasok könnyebben használhatják fel mérföldjeiket, a technológiai platform is folyamatos fejlesztés alatt áll. Márciusban megújult a skyteam.com weboldal, valamint a SkyTeam App is rengeteg hasznos funkcióval frissült.

A régió vezető légiszövetségeként a SkyTeam tovább fokozza a kínai utasok kényelmét: egyszerűsített becsekkolás, poggyászkezelés, transzfer és vámkezelés.