PR-ügynökséget választott a TUI

Forrás: turizmus.com

 2020. február 20. 16:38

Meghívásos tenderen a Solutions Communicationst választotta PR- és kommunikációs feladatainak ellátásra a TUI Magyarország. Az utazási iroda eddig nem dolgozott ügynökséggel.

A német utazásszervező cég hazai leányvállalata egyrészt a TUI kínálatának online értékesítését végzi Magyarországon, másrészt szakmai támogatást nyújt mintegy 230 hazai utazási irodának, amelyek a TUI termékeit és szolgáltatásait is kínálják.

A TUI Magyarország kommunikációs tevékenységét támogató Solutions Communications feladata a vállalati- és termékkommunikáción túl az influenszer együttműködések szervezésére terjed ki, a fókuszban pedig a TUI 2019-ben újraindított Budapest-Antalya charterjáratainak promóciós támogatása áll.

Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője

Fotó: TUI

„A TUI Magyarországon most először dolgozik PR-ügynökséggel. A légiközlekedési és turisztikai iparágban felmutatott kiemelkedő tudás és üzletfejlesztésünk támogatásának professzionális kommunikációs megközelítése miatt döntöttünk a Solutions Communications mellett” – mondta Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője.

„Európa legnagyobb légitársaságának nyújtott, 12 évre visszatekintő tapasztalatom és a turisztika számos területén végzett munkáim segítik majd a TUI-t a sikeres magyarországi kommunikációban” – tette hozzá Pákolicz Attila, a Solutions Communications ügyvezető igazgatója.