A South African Airways repített a World Routes Durbanre

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 22. 14:24

21 éves történetében először adott otthont az afrikai kontinens a World Routes eseményének, Durbanben, a rendezvény hivatalos szállítójának a kontinens vezető légitársaságát választották.

A téma legnagyobb globális rendezvényére mintegy 110 országból érkeztek a légitársaságok, a légikikötők, a turizmus legnevesebb szakértői, valamint a kormányzati döntéshozók, hogy megvitassák a globális légi szolgáltatások trendjeit, fejlesztési lehetőségeit. A South African Airways (SAA) természetesen óriási megtisztelésnek tartja, hogy szerepet vállalhatott a nemzetközi tanácskozás lebonyolításában.

A szeptember 19-22. között megrendezett eseménynek mintegy 2500 résztvevője volt:  230 légitársaság, közel 700 repülőtér, 115 ország 150 idegenforgalmi hivatala a turizmusban és a közlekedésben tevékenykedő miniszterek, egyéb szakértők és a média képviselői mellett.

A esemény arra is jó alkalom volt, hogy a résztvevők megismerjék a régió befektetési lehetőségeit és turisztikai vonzerőit, a Dube Trade Port logisztikai létesítményeit és a King Shaka International Airport szolgáltatásait.