A Sun&Fun megmutatta partnereinek, Törökország biztonságos

Forrás: turizmus.com

 2016. június 03. 13:19

A Sun&Fun Holidays két tanulmányút keretében, összesen 80 viszonteladó partnerének mutatta be törökországi árualapja legfontosabb szállodáit.

Az első, negyven fős csapat már visszatért törökországi tanulmányútjáról, ahol a Sun&Fun szebbnél szebb, illetve felhőtlen luxust ajánló szállodákat mutatott meg a török riviérán. A tanulmányutak történetében egyedülálló, hogy végig az útjuk során, még a buszon is vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosítottak a résztvevőknek, aki így folyamatosan posztolhatták fényképeiket, ezzel is bizonyítva, hogy Törökországban nyugalom és béke van.

A G20 találkozónak is otthont adó szálloda, a Regnum Carya volt a látogatások csúcsa. Kemertől Alanyáig tartott az utazás, de egy igazi török hammam, városnézés és hajókirándulás is belefért a programba.

 

Jelenleg egy másik csoport is kint tartózkodik Törökországban a Sun&Fun Holidays szervezésében, majdnem ugyanazt a programot követve, mint az első csapat. A Sun&Fun Holidays a két úton összesen 80 viszonteladó partnerének mutatta be az árualapja legfontosabb szállodáit. Így mindenki megbizonyosodhatott róla: Törökország teljesen biztonságos desztináció, a turizmus virágzik, a bazárok, éttermek, utcák tele vannak élettel, és tárt karokkal várják a magyar vendégeket.

Szülinapos is volt a csapatban