A napozóágy is előre foglalható lesz a Neckermannál

Forrás: turizmus.com

 2018. április 19. 17:41

Rendkívül kedvezően alakulnak a foglalások a Neckermann-nál az idei szezonra, derült ki azon a vacsorán, amelyet 50 legjobb értékesítője tiszteletére adott az utazásszervező.

TOP 50 értékesítő partnerét látta vendégül a Neckermann 2018. április 17-én az Urban Betyár Étteremben. Az eseményen dr. Békefi Veronika, a cég ügyvezető igazgatója többek között elmondta: foglalások szempontjából nagyon jól indult az évük. Meglepően sok foglalás futott be hozzájuk pl. Törökországba, a szokottnál még jobban teljesít hagyományosan sikeres úti céljuk, Görögország, valamint szépen fogynak a bulgáriai utak is.

A Neckermann kínálatában a charteres utak mellett a hajóutaktól a dinamikus csomagokig szinte minden típusú utazási termék szerepel, emellett évről évre jelentkeznek újdonságokkal. A múlt év végén bevezetett, „Az én szobám” elnevezésű szolgáltatásuk – amellyel az utasok egyes szállodáknál már indulásuk előtt kiválaszthatják, a szálloda melyik szobájában szeretnének lakni – mellett idén elindul „Az én napozóágyam” szolgáltatás is, ami lehetővé teszi, hogy a programban résztvevő szállodákban a vendégeknek ne kelljen minden nap közelharcot vívniuk a napozóágyakért.

A Neckermann ötven legjobb értékesítője

Fotó: Neckermann

Dr. Békefi Veronika tapasztalatai szerint egyre több utazni vágyó ismeri fel, hogy sok szempontból jobban jár, ha utazási irodán keresztül vásárolja meg az utazását. Arra is kitért, hogy több utazási iroda már most last minute-akcióba kezdett, ami az ügynökökre és a tour operáatorokra nézve egyaránt romboló hatású. Egyben felhívta a partnerek figyelmét a májusban hatályba lépő uniós adatvédelmi rendeletre és a július 1-jétől érvényes utazási jogszabályokra.