A ViaSale Travel Canarias desztinációbemutatóra invitálja a szakmát

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 21. 10:42

Most, hogy Budapestről már közvetlen járattal is elérhető a vízi paradicsomként is ismert Fuerteventura és a borairól is híres Lanzarote, elérkezett a két szigetben rejlő végtelen lehetőségek kihasználásának, illetve az azokkal való közelebbi ismeretség megkötésének ideje.

A ViaSale Travel Canarias munkatársai örömmel vállalták magukra a közvetítő szerepét, és az érintett szigetek Budapestre utazó képviselőivel közösen egy desztinációbemutató keretein belül szeretnék átnyújtani az érdeklődőknek a személyes tapasztalataik legjavát.

 

Mivel minden vonzereje ellenére valószínűleg nem ülhet már holnap repülőre minden érdeklődő, ezért a ViaSale munkatársai először a szigeteket hozzák el hozzánk, azoknak is a legszebb, legérdekesebb, legvonzóbb részeit, illetve az azokhoz kapcsolódó lehetőségeket és praktikus információkat. Mindez, gondos figyelemmel összeállítva, október 5-én érkezik a Spoon – The Boat Étteremhajóra, egy egész napos desztinációbemutató keretein belül, melynek során a két sziget szeretete, a helyismeret, a többéves előkészítő munka és a helyi partnerekkel megvalósult egyeztetések eredményeképp a ViaSale Travel Canarias, valamint a Fuerteventurai Turisztikai Szövetség és a Lanzarotei Turisztikai Hivatal jóvoltából minden kedves érdeklődő megismerkedhet a két szigettel, valamint azok fontos közéleti személyiségeivel és a turisztikai vonzerejét folyamatosan garantáló szakmabeliekkel.

 

A rendezvény célja elsősorban a két, egyelőre kevéssé ismert sziget, Lanzarote és Fuerteventura bemutatása, az azokban rejlő potenciálok prezentálása a két sziget turisztikai vezetőivel annak reményében, hogy ezután a nap után a ViaSale Travel Canarias partnereivel közösen még több embert segíthet hozzá álmai nyaralásához és a Kanári-szigetek jobb, alaposabb és élményekben gazdagabb megismeréséhez.

A rendezvény minden érdeklődő számára nyitott, azonban regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezési lap kitöltésével tudnak megtenni. (x)

 

A bemutató célja elsősorban a két, egyelőre kevéssé ismert sziget, Lanzarote és Fuerteventura bemutatása, valamint az azokban rejlő potenciálok prezentálása a két sziget Turisztikai vezetőivel – annak reményében, hogy ezután a nap után, a ViaSale Travel Canarias partnereivel közösen még több embert segíthet hozzá álmai nyaralásához és a Kanári-szigetek jobb, alaposabb és élményekben gazdagabb megismeréséhez.