A világ körül az STR CEE-vel

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 24. 13:24

Utazásszervezőként az egyik legizgalmasabb feladat olyan utazásokat összeállítani, amik különlegesek és eltérnek a konkurencia kínálatától.

Ezért minden szervező lelkesen bújja a netet, a különböző hazai és külföldi szakmai portálokat azért, hogy összegyűjtsön minél több olyan információt, ami hozzásegíti őt az utazás tökéletes megszervezéséhez. Azonban számukra is az az igazi élmény, amikor személyesen fedezhetnek fel egy-egy területet, hogy később ezeket a tapasztalatokat felhasználva alkothassák meg a legújabb kínálatukat.

Fotó: Pixabay

Az STR CEE turisztikai képviseletnek (str-cee.com) ezért kiemelten fontos, hogy évente több alkalommal színvonalas study tourokat szervezzen a partnerirodái számára. Ebben nagy segítséget jelentenek a külföldi partnereken kívül a légitársaságok, amelyek közül szintén jó néhányan felismerték azt, hogy ezekkel a túrákkal tudják legjobban népszerűsíteni a szolgáltatásaikat.

2019-ben már Costa Ricára, Máltára, Vietnámba, Jordániába, Indiába és az Egyesült Államokba is szervezett tanulmányutat a Magyarországon kívül Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában tevékenykedő STR CEE, illetve az év hátralevő részében még egy iráni és mauritiusi study tour vár a legjobb partnereikre. (X)