A világ legjobb utazási appja lett a CheckMyTrip

Forrás: turizmus.com

 2019. december 04. 13:22

Sorozatban másodszor kapta meg a legjobb utazási applikációnak járó díjat az Amadeus CheckMyTrip alkalmazása a World Travel Awardson.

A CheckMyTrip innovatív és rendkívül praktikus, hiszen alkalmazáson belül lehet nyomon követni mindent az útitervtől a check-inen át a transzferekig, szállodafoglalásig és az egyéb programok lefoglalásáig.

Kiszámíthatóvá és egyszerűvé teszi az utazást, így azon túl, hogy csökkenti az utazással járó stresszt, kényelmessé is teszi a folyamatokat.

Havonta csaknem 2,5 millió utazást adnak a CheckMyTriphez, az utazók főként az egyszerű használat, a proaktív értesítés és a praktikusság miatt dicsérik. Nem véletlen, hogy az IOS-alkalmazás 4,7 csillagos értékelést kapott, míg az új Android verzió 4,5 csillagos értékelésű.

A díjat Ománban vehették át Pernille Fisker marketingmenedzser és Cigdem Cevikbas, a mobil és utazási szolgáltatások divízió vezetője

Fotó: Amadeus

A mostani elismerés újabb mérföldkövet jelent, ugyanakkor az innováció nem áll meg. Az elmúlt évben folyamatosan elemezték az utazók visszajelzéseit és viselkedését, melyeket új funkciók formájában szeretnének beépíteni. A szolgáltatások között megjelenik például az autóbérlés, illetve a reptéri lounge-ok foglalása is.

A cél az, hogy az üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt releváns szolgáltatásokat és funkciókat kínáljon a rendszer. A CheckMyTrip egy kiváló gyakorló pálya erre a célra és az egyik fontos eleme az Amadeus izgalmas és testre szabható mobil megoldásai közül. A díjnyertes terméknek külön Facebook oldala is van, ahol a utazással, utazási szokásokkal kapcsolatos hírekhez jutnak hozzá az érdeklődők.

A világméretű és hihetetlen sebességű digitalizáció állandó kihívást jelent,  mert néhány év alatt is jelentősen átalakítja az utazási szokásokat. A CheckMyTrip sem állhat le: a fejlesztések folyamatosak.