A Weco-Travelbe olvadt a Weco-Online

Forrás: turizmus.com

 2017. január 03. 10:44

A Weco-Online 2017. január elsejével hivatalosan beolvadt a Weco-Travel Kft.-be. Az egyesüléssel lezárultak a 2016-ban elkezdődött átszervezési folyamatok.

Ezzel a Weco-Online cégnév megszűnt, jogfolytonossággal a Weco-Travel viszi tovább a cég folyamatban lévő ügyeit, együttműködéseit és a www.repjegy.hu, www.repulojegy.hu, www.2fly.hu repülőjegy-foglaló weboldalak üzemeltetését. Az egyesüléssel lezárultak a 2016-ban elkezdődött átszervezési folyamatok – közölte a cég.

Az új szervezetben a corporate utaztatás és a konferenciaszervezés mellett az online divíziónak kiemelkedően fontos szerep jut. A Weco-Travel a profilegységesítés jegyében a corporate és online repülőjegy üzletág növekedésére koncentrál. Ennek megfelelően 2017-ben valamennyi márkáját és online megjelenését megújítja.

Horváth Balázs, a Weco-Travel ügyvezetője szerint a cégek egyesítése lehetővé teszi az online portfólió progresszív és egységes továbbfejlesztését, emellett a corporate és online részlegek közelítésével a cég piaci növekedését.