Hurghada már Debrecenből is elérhető lesz a Wizz Airrel

Forrás: turizmus.com

 2023. július 14. 12:38

A Wizz Air immár negyedik egyiptomi járatát jelentette be Magyarországról. Október 29-től már Debrecenből is elérhető lesz Hurghada a diszkont légitársaság járataival.

A Wizz Air október végétől kezdve hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába. A járatok csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek majd a téli szezonban. A Wizz Air weboldalán és mobilapplikációjában mától elérhető a jegyvásárlás az új útvonalra - közölte a légitársaság.

„Hurghada egy visszatérő új járat a Debrecen Nemzetközi Repülőtér életében, mely utoljára 2019-ben volt elérhető és igen nagy népszerűségnek örvendett. Öröm számunkra, hogy a Wizz Air kínálata ezúttal egy olyan üdülőjárattal bővül Debrecenből, mely a téli menetrendben válik elérhetővé és repíti el az utazni vágyókat a Vörös-tenger partjára” – mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

wizzair_123rf

A Wizz Air október végétől kezdve hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába

Fotó: 123rf.com

„Mivel Egyiptom jól láthatóan egy rendkívül népszerű úti cél, már a negyedik járatunkat indítjuk ebbe az országba – így már közel 190 000 jegyet kínálunk Egyiptom különböző pontjaira hazánkból" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Az üdülőváros a Vörös-tenger partján, Egyiptom fővárosától, Kairótól 450 km-re fekszik. Hurghada a tapasztalt és kezdő búvárok kedvenc helyszíne, hiszen többek között káprázatos korallzátonyairól, valamint a környező, lélegzetelállító szigetekről híres, amelyek a turisták számára hajóval is megközelíthetők.