Debrecenből megszűnik a milánói járat, és visszavágják Tel-Avivot

Forrás: turizmus.com

 2020. február 28. 18:05

A jelentős keresletcsökkenés miatt a Wizz Air megszünteti a Debrecen–Milánó járatát – közölte pénteken a légitársaság. Egy nappal később a Tel-Aviv-i járatcsökkentésről érkezett hír.

A Debrecen–Milánó Malpensa útvonala iránti jelentős keresletcsökkenés miatt a Wizz Air március 16-ával megszünteti ezt a járatát – közölte pénteken szerkesztőségünkkel a légitársaság.

Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban, de legkésőbb az indulás előtt 14 nappal automatikusan tájékoztatják, és átfoglalják egy alternatív útvonalra.

Azok az utasok, akik jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg, e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120%-ának Wizz-számlára való jóváírása között – írták.

Látkép a milánói dóm tetejéről

Fotó: 123rf.com

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy a Wizz Air bejelentette, március 11. és április 2. között 60 százalékkal csökkenti teljes olaszországi kapacitását. A Budapest-Milánó viszonylatban 13 helyett csupán heti 4 járatot indít a keresletcsökkenés miatt.

 

Kevesebb Tel-Aviv-i járat Debrecenből

Szombaton a Wizz Air bejelentette: a koronavírusfertőzés okozta keresletcsökkenés miatt módosítja izraeli útvonalainak menetrendjét, és törli egyes Tel-Avivba közlekedő járatait a március 11. és április 2. közötti időszakban. A módosítást egy magyarországi járatot érint a Debrecen–Tel-Aviv útvonalon. Így minden héten 2 járat közlekedik majd.