A Wizz Air virtuális asszisztensével már a Messengeren is lehet csevegni

Forrás: turizmus.com

 2021. december 06. 15:50

A Wizz Air virtuális asszisztens chatbotja, Amelia már Facebook Messengeren keresztül is elérhető. A légitársaság szerint ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy az utasok közvetlenül a Wizz Airtől kapjanak választ kérdéseikre.

Az utasok már közvetlen üzenet segítségével kezdeményezhetnek beszélgetést Ameliával, a Wizz Air chatbotjával a légitársaság Facebook-oldalán vagy a Messenger keresőfunkcióján keresztül, ahol feltehetik kérdéseiket foglalásaikkal, járataikkal, valamint a fuvarozó szolgáltatásaival kapcsolatban.

A chatbot a wizzair.com weboldalon angol, olasz és német nyelven is elérhető. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy az utasok közvetlenül a Wizz Airtől kapjanak választ kérdéseikre – tudatta a légitársaság.„Olyan kérdésekben nyújt segítséget a chatbot, mint például a foglalás módosítása, az utazás állapotának ellenőrzése vagy a foglaláshoz adandó poggyász lehetőségei. Elkötelezettek vagyunk, hogy folyamatosan bővítsük Amelia szakértelmét, aki így az önkiszolgálási lehetőségek egyre szélesebb skáláját kínálja" – mondta Radó András, a Wizz Air szóvivője.

(Borítókép: Wizz Air)