A Z(s)eppelin kitárta kapuit az utasok előtt

Forrás: turizmus.com

 2020. május 19. 11:58

Május 11-től a Z(s)eppelin Utazási Iroda munkatársai újra személyesen is állnak az érdeklődő utasok rendelkezésére. Irodájukban gondoskodnak arról, hogy a védelem valódi biztonságot adjon a betérőknek.

Az utazási iroda nagyon fontosnak tartja, hogy biztonságban legyenek a munkatársai és a hozzájuk betérő utasok, ezért az ügyféltérben nagy értékű légtisztító berendezést helyeztek üzembe. Ezenfelül arra kérik az ügyfeleiket, hogy ott-tartózkodásuk alatt viseljenek szájmaszkot, ahogyan a saját dolgozóik is teszik.

Újra nyitva az iroda

Fotó: Zseppelin

Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin irodavezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a május eleji belföldi turizmus erősítésével a belföldi csoportos programjaik értékesítése erőre kapott. Az iroda már évek óta kínál belföldi országjáró programokat, amelyekre az elmúlt hetekben megnőtt a kereslet a korlátozások közül kiszabaduló utazók körében. Júniusban többek között a Duna jobb partján (Esztergom-Visegrád és Szentendre), a Bakony dombjai között (Zirc-Herend és Veszprém) tarthatnak velük az érdeklődők, vagy éppen felfedezhetik a Börzsöny rejtett titkait kisvasúttal, vadaskerti kalandokkal.

Zircre is szervez belföldi túrát az utazási iroda

Fotó: 123rf.com

Mint megtudjuk, a programokra az iroda saját autóbuszait küldi, amelyeket levegőtisztító berendezéssel szerelnek fel, és várhatóan kötelező lesz a szájmaszk viselete.