Addisz-Abeba – Bécs közvetlen járat indul

 2014. március 04. 12:40

Az Ethiopian Airlines, mely a leggyorsabban növekvő és legjövedelmezőbb légitársaság Afrikában, 2014. június 2-tól heti 4 közvetlen járatot üzemeltet Addisz-Abeba és Bécs között, így már 9-re növelve európai célállomásainak számát.

A jelentős közép-európai útvonalhálózattal rendelkező, szintén Star Alliance tag Austrian Airlines-zal való kereskedelmi együttműködéssel az Ethiopian Airlines célja, hogy zökkenőmentes és kényelmes csatlakozást nyújtson Budapestről is Bécsen keresztül.

 

Az új járat menetrendje kiváló csatlakozást nyújt Addisz-Abebában a 48 afrikai célállomásra utazó utasoknak is minimális csatlakozási idővel.

 

Az Ethiopian globális, pánafrikai fuvarozó, mely 79 nemzetközi célállomásra repíti utasait az 5 kontinens bármelyikére, napi több mint 200 járattal és a legmodernebb gépekkel, mint például a Boeing 777-es és a Boeing 787-es típus.

Budapesti indulással a legkedvezőbb csatlakozás jelenleg a római és a frankfurti átszállás. Bécs esetében is ugyanígy van, de a nyártól induló közvetlen Bécs-Addisz-Abeba-Bécs járat nagyszerű lehetőségeket kínál, így egyetlen átszállással érhetők el majd olyan közkedvelt desztinációk, mint Johannesburg, Seychelles, Zanzibár, Kilimandzsáró, Mombasa, továbbá számos afrikai, ázsiai, észak-és dél-amerikai desztinációk az Ethiopian útvonalhálózatában.

Az Ethiopian Airlines itthoni képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.