Aeolus-TdM partnerjárat: Pozsony, Kittsee, Mönchhof

Forrás: turizmus.com

 2016. február 22. 14:29

Az Aeolus Hungary Utazási Iroda és a TDM Travel 2016. február 19-én különleges partnerjáratra hívta meg kiválasztott partnereit, az egész napos kirándulás Pozsonyt, Kittseet és Mönchhofot érintette.

A kirándulás ötlete a két iroda közötti szorosabb kapcsolatból és a cégek adottságaiból született. Gyurkovics Lívia, a TDM Travel igazgatója elmondta: a katalógusbemutatók ritkán adnak lehetőséget igazán kötetlen beszélgetésekre, míg az autóbuszos kirándulás során a résztvevők élményekkel gazdagodva, alaposabban megismerhették a tour operator kollégákat.

 

A pozsonyi érkezést követően a meghívottakat az Aeolus reprezentatív óvárosi irodájában Hajnalová Katarína country manager üdvözölte, aki röviden bemutatta cég történetét és összefoglalta az idei újdonságokat is. Ezután a csoport hangulatos ebéden vett részt az Aeolus Utazási Iroda görög éttermében, a Tavernában, ahol a két iroda néhány szerencsés résztvevőt tombola keretében meg is ajándékozott.

A délutáni program az ausztriai Kittsee városában folytatódott, ahol csokoládégyár látogatáson megismerkedhetett meg a csapat a nagy múltra visszatekintő Hauswirth csokoládé készítésével. A gyártásba való történő betekintést követően, a vendégek csokikülönlegességeket is megkóstolhatták.

A nap a TdM alapítójának, a Nier családnak a mönchhofi borászatában zárult, ahol hangulatos borkóstoló koronázta meg a kirándulást. A cég történetében tett időutazást zamatos fehér, rosé, és testes vörös borok mellett jégbor is fűszerezte. Az élményekben gazdag napot hagyományteremtő céllal szervezték, bíznak benne, hogy a jövőben még több partnert láthatnak majd vendégül.