Afrikában debütáltak az Air France új, hosszú távú kabinjai

Forrás: turizmus.com

 2014. december 08. 13:49

Gabonba, Libreville városába repült december 4-én az a Boeing 777-300-as, amelynek fedélzetén az utasok kipróbálhatták a többi között a businessosztály „Selyemgubó az égben" fantázianevű exkluzív kabinját.

A különleges „premierjáraton" ki lehetett próbálni a La Premiere dizájner lakosztályt, a negyven százalékkal több helyet kínáló Premium Economy, illetve az optimális utazási élményt nyújtó Economy kabint is. 2015 tavaszától Libreville (Gabon), Douala (Kamerun) és Malabo (Egyenlítői-Guinea) városába rendszeresen közlekednek majd az új kabinokkal felszerelt Boeing 777-esek.

Az Air France naponta üzemeltet járatot Boeing 777-essel a párizsi Charles de Gaulle repülőtér és Libreville városa között, mely odafele nappal, visszafelé éjjel repül. Az AF976-os járat 10:45 órakor száll fel a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és 17:40 órakor érkezik Libreville-be. Az AF977-es járat pedig 23:40 órakor indul Libreville-ből, és másnap 6:50 órára ér a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre.

 

Ezen a télen az Air France-KLM párizsi, illetve amszterdami indulással 39 desztinációt kínál Afrikában – ezzel a palettával a térség vezető légitársasága. A különböző afrikai légitársaságokkal (Kenya Airways, Comair és kuala.com) kötött partneri kapcsolatoknak köszönhetően az Air France-KLM utasai további 20 afrikai desztinációra juthatnak el.