Air France – Air Austral együttműködés

Forrás: turizmus.com

 2014. december 11. 17:07

A francia légitársaság az Air Austral légitársasággal kötött partneri szerződést, így 2014. december 15-től még több desztinációra juthatnak el az Air France utasok Európában és az Indiai-óceán térségében.

Az Air France és az Air Austral légitársaságok közt megköttetett partneri szerződés értelmében az ügyfelek egyszerűbben utazhatnak a párizsi Charles de Gaulle és a Réunion szigetén található St. Denis de la Réunion repülőtér között.

 

2014. december 15-től két új úticélra juthatnak el az Air France ügyfelek a St. Denis de la Réunion repülőtérről: Dzaoudzi (Mayotte-sziget) és Moroni (Comore-szigetek) városába. Az Air Austral portfóliója pedig negyven európai desztinációval bővül az Air France-nak köszönhetően, amelyek a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről elérhetőek. Mivel a partneri kapcsolat kód-megosztásos rendszerben valósul meg, ezekért az utazásokért csupán egyszer kell fizetni, egyben megvásárolható a jegy is. A poggyásszal szintén csak egyszer kell bejelentkezni, a kiindulási pontról a célállomásig. Emellett, akik részt vesznek a Flying Blue (Air France), vagy a Capricorne (Air Austral) törzsutas programban, gyűjthetnek mérföldeket, vagy pontokat is a kód-megosztásos járatokon.

Az új Air France partner, az Air Austral szintén francia légitársaság, székhelye Réunion szigetén van, rendeltetése pedig, hogy Franciaországot összekösse az Indiai-óceán térségével: Réunionnal, Mauritius-szal, a Mayotte-szigettel, a Comore-szigetekkel, Madagaszkárral, a Seychelle-szigetekkel, Dél-Afrikával, Thaifölddel (Bangkok) és a dél-indiai Chennai városával.