Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France téli menetrendje

Forrás: turizmus.com

 2024. május 22. 15:25

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.

Salvadort (Bahia állam, Brazília) heti három járattal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) 2024. október 28-tól kezdődően lehet elérni Párizsból. A járatokat Airbus A350-900 típusú repülőgépekkel üzemelteti az Air France, amelyek 324 üléssel vannak felszerelve (34 az üzleti osztályon, 24 a prémium turistaosztályon és 266 a turistaosztályon). Az egykori brazil főváros, amely az UNESCO világörökség része, az Air France 5. célállomása Brazíliában, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza és Bélem után (utóbbi Cayenne-ből, Francia Guyanáról érhető el).2024 telére az Air France heti akár 30 járatot is üzemeltet majd Brazília és Európa között. A brazil GOL légitársasággal kötött kereskedelmi partnerségnek köszönhetően az Air France ügyfelei könnyedén csatlakozhatnak 40 belföldi úti célhoz Brazíliában.

Malét (Maldív-szigetek) heti 2 járattal (pénteken és vasárnap) a téli ünnepi szezonban, 2024. december 20. és 2025. január 5. között lehet elérni az Air France Airbus A350-900-asainak fedélzetén.

A téli ünnepi időszakban Malé is elérhető lesz az Air France járataival

Fotó: 123rf.com

 

Európában Kiruna kerül fel a légitársaság térképére, a svéd városba szombatonként közlekednek az Air France A319-esei december 21-től. Rovaniemi (Finnország), Kittilä (Finnország), Tromsø (Norvégia) és Narvik Lofoten után Kiruna lesz az Air France 5. célállomása Lappföldön. Kiruna, amely az Északi-sarktól 200 kilométerre északra található, ideális kiindulópont a régió érintetlen természetének felfedezéséhez és az északi fény megpillantásához.

Az Air France tovább erősíti az Egyesült Államokba irányuló járatait is. Télen a légitársaság Denverbe és Phoenixbe is közlekedik majd heti három alkalommal. Denver eddig csak nyáron volt elérhető, Phoenix pedig idén nyáron debütál a kínálatban és már télen is foglalható lesz.