Air Serbia lendületben – új járatok New York-ba és Szentpétervárra

Forrás: turizmus.com

 2016. március 21. 15:40

Az Air Serbia légitársaság három évvel ezelőtti megalakulása óta szezonról szezonra dinamikusan bővíti desztinációit és ez a folyamat 2016-ban is folytatódik.

Az idei év első szenzációja volt  az Air Serbia első közvetlen transzatlanti járata Belgrád-New York útvonalon, amely június 23-tól közlekedik heti öt alkalommal, ezen a héten pedig bejelentették a Belgrád-Szentpétervár járatot, amely június 18-án indul és heti háromszor közlekedik a két város között.

2016. nyári szezonra készülve a légitársaság új szezonális járatokat indít Ohridba és Kijevbe, illetve sűríti a járatait Dubrovnikba és Pulába.

A magyar utazók körében a budapesti járat szüneteltetése ellenére kedveltek maradtak a balkáni térségbe közlekedő  -  Bukarest, Szófia, Athén, Szaloniki, Skopje, Podgorica, Tirana és Tel-Aviv  - járatok. A magyar utasok a Bécsből induló napi 2 belgrádi járatot, illetve a belgrádi indulású közvetlen járatokat veszik igénybe a balkáni desztinációk kényelmes eléréséhez.

Az Air Serbia járatain a fedélzeti kényelem és figyelmes kiszolgálás garanciája a légitársaság 49%-t tulajdonló, a világ egyik legjobb légitársaságává választott  Etihad Airways. Az Etihad által képviselt elegancia és kiváló kiszolgálás az  Air Serbia légitársaság szolgáltatásaiban is tükröződik.

Az Air Serbia hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.