Code share megállapodást kötött az airBaltic a Bulgaria Airrel

Forrás: turizmus.com

 2024. május 17. 18:14

Lettország nemzeti légitársasága, az airBaltic és a Bulgaria Air code-share megállapodást kötött, melynek eredményeként mindkét légitársaság utasainak nagyobb rugalmasságot biztosítanak a két ország közötti utazás esetén.

Martin Gauss, a légitársaság vezérigazgatója úgy véli, az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy az airBaltic utasok igénybe vegyék a Bulgaria Air hálózatát, amelynek utasai számára pedig könnyen elérhetővé válik az airBaltic összes európai járata.

Hristo Todorov, a Bulgaria Air igazgatótanácsának elnöke hozzátette, hogy  a code-share együttműködéssel utasaik zökkenőmentes kapcsolatokat élvezhetnek a két hálózat között, új utazási lehetőségeket nyitva Európa-szerte, közvetlen járatok révén Rigából olyan kulcsfontosságú skandináv célpontokra, mint Stockholm, Oslo, Koppenhága és Helsinki.

Nyáron megújul a lett légitársaság mobil applikációja

Fotó: airBaltic

Nyáron megújul és új funkciókkal bővül a légitársaság mobil applikációja, könnyebben kezelhetővé téve a foglalások, járatok nyomon követését, extra szolgáltatások hozzáadását és a digitális beszállókártya elérését. A jelenlegi applikációt már több mint 250 ezer felhasználó vette igénybe éves szinten, és több mint 150 ezren havi rendszerességgel használják.

Az airBaltic járataival már több mint 130 desztináció érhető el Riga, Tallinn, Vilnius, Tampere és Gran Canaria (szezonális) bázisról, jó lehetőséget biztosítva Európa, a Közel-Kelet és Észak-Afrika irányába.