Ajánlatok a világ minden tájáról az STR partnereitől

Forrás: turizmus.com

 2016. április 14. 21:10

Roadshow keretében ismerhették meg az érdeklődők az STR CEE Turisztikai Képviselet külföldi partnereinek aktuális ajánlatait 2016. április 11-14. között.

Az STR CEE Turisztikai Képviselet a közép-kelet-európai régióban (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia és Lengyelország) működő tour operatorok és utazási irodák érdeklődését szeretné felkelteni partnerei iránt. A partnerek Európa három, valamint Ázsia, Amerika és Afrika legtöbb országában megtalálható beutaztató irodák, DMC-k, hotelek, valamint rent-a-car cégek, amelyek nevében a képviselet értékesítési és marketingtevékenységet végez.

A roadshow-t a budapesti, négyfős iroda szervezte. A Columbus Étterem & Pubban megrendezett, vacsorával egybekötött budapesti tájékoztatón részt vett Oliver Stinnes ügyvezető igazgató (képünkön középen) is, az ő apja alapította a céget még 1980-ban. A vendégeket a magyarországi iroda ügyvezetője, Börcsök Péter köszöntötte. A 14 kiállító között légitársasági partnerként az Emirates ajánlatait ismerhették meg a résztvevők.