Akár ingyen is parkolhatnak a reptéren az Air France-KLM utasok

 2014. április 01. 16:33

Idén májusban akár ingyen is parkolhatnak az Air France-KLM utasai a budapesti repülőtéren egy különleges együttműködésnek köszönhetően. Ebben állapodott meg a Budapest Airport és a világ egyik legnagyobb légitársasági csoportja, az Air France-KLM.

A cél elsősorban az, hogy minél több magyarországi utas válassza kiindulási pontként a budapesti repülőteret és annak szolgáltatásait.

Április 1-jén, vagyis már az új nyári menetrend életbe lépése után indul a Budapest Airport és az Air France-KLM csoport közös kampánya. Az együttműködés célja, hogy növeljék az utasszámot a nyári menetrend legelején, amikor a forgalom még messze elmarad a nyári csúcsot jelentő július-szeptemberi időszaktól. Az Air France és a KLM utasai akár ingyenesen parkolhatnak a budapesti repülőtéren, ha a következő két hónapban vásárolnak repülőjegyet, május 1-31. közötti hazatéréssel.

A két hónapig tartó kampány ideje alatt az Air France-KLM hosszú távú, vagyis tengeren túli járataival utazók 9 napig teljesen ingyen használhatják a budapesti repülőtér 2A Termináljához közelebb eső Holiday Plus parkolót. Az Air France és a KLM Párizsban, illetve Amszterdamban kínál remek átszállási lehetőségeket. A két nyugat-európai városból hetente közel 50 járatpár (az Air France heti 21-szer, a KLM heti 27-szer) közlekedik Budapestre.

Info: www.repuljesparkolj.hu. (X)