Akciósorozattal indítja az Emirates dubai járatát

Forrás: turizmus.com

 2014. október 20. 18:18

Az Emirates Airline tíz közel-keleti, afrikai és ázsiai célállomásra kínál akciós repülőjegyeket a Budapestről utazóknak.

Október 27-én indul a naponta közlekedő Budapest–Dubai repülőjárat. Az Emirates széles törzsű A330-200 repülőgépén naponta 278-an utazhatnak az emírségi nagyvárosba, illetve onnan Budapestre turista- és businessosztályon. A légitársaság kiterjedt hálózatának köszönhetően Magyarország közelebb kerül a közel- és távol-keleti gazdasági és kereskedelmi központokhoz is.

A Budapestről utazók most kedvezményesen vásárolhatnak retúr, turistaosztályra szóló repülőjegyeket tíz célállomásra. Dubaiba az oda-vissza út turistaosztályon 99 ezer forintba kerül. Dubai mellett Peking, Delhi, Hongkong, Bangkok, Male, Ho Si Minh-város Sanghaj, Mumbai és Johannesburg szerepel a listán.

A Dubaiba szóló akciós jegyeket október 23-ig lehet megvásárolni, és október 27. és december 10. között lehet velük utazni. A többi kilenc célállomásra szóló kedvezményes jegyeket október 31-ig lehet megvenni, utazni pedig október 31. és 2015. június 30. között lehet. Az akciós, oda-vissza útra szóló jegyek tartalmazzák az adókat és illetékeket, továbbá a poggyászt 30 kg-ig.

 

Az Emirates jelentős érdeklődésre számít az új közvetlen dubai járat iránt, mivel mind a közel- és távol-kelet, mind Dél-Afrika egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdasági növekedésben; Dubai pedig kedvelt célállomása az üdülni vágyó magyaroknak.