Albán charter és Montenegró a Robinson Tours-nál

Forrás: turizmus.com

 2017. november 24. 09:53

Kellemes hangulatú és informatív katalógusbemutatón ismertette jövő évi kínálatát a Robinson Tours, amely több újdonsággal is előállt, a legnagyobb, hogy jövő évtől piacvezetővé kíván válni Albánia és Montenegró vonatkozásában is.

A Novotel Budapest Centrumban megrendezett partnertalálkozón több mint 130 viszonteladó partner vett részt. Jakócs Áron tulajdonos-ügyvezető prezentációjában kiemelt figyelmet szentelt a partnerekkel való jó és gördülékeny együttműködésnek.

Jakócs Áron ügyvezető igazgató a korrekt együttműködés fontosságát hangsúlyozta

Fotó: Robinson Tours

A korrekt közös munka jegyében meghirdette az „Együtt korrektül" programot, melyben pontokba szedve gyűjtötte össze a legfontosabb elveket a tour operator és a viszonteladók közötti kapcsolatra vonatkozóan. Partnereitől azt kérte, aláírásukkal jelezzék egyetértésüket, és a jövőben elsősorban a programhoz csatlakozott irodákkal szeretnének majd együtt dolgozni.

 

Újdonságok 2018-ra

A találkozón több fontos újdonságról is hallhattunk. Talán a legnagyobb, hogy a Robinson Tours 2018-asárualapjában kiemelt szerepet szán az új, feltörekvő és nagyon jó adottságokkal rendelkező desztinációnak, Albániának, ahova saját chartert indít keddenként, a Travel Service-szel, június 19. és szeptember 4. között. Albániában már nemcsak Durres, hanem a Jón –tengernél található Vlora és környéke is szerepel a kínálatban. Albánia kifejezetten ajánlható az új úti célokat keresőknek, hiszen nagyon jó áron kiváló minőségű szolgáltatásokkal és vadonatúj hotelekkel, hangulatos városokkal rendelkezik.

Albánia

Fotó: Robinson Tours

A repülős úti célok között Montenegró is elérhető jövőre, a Wizz Air podgoricai járatára rászervezve Budva és környéke szerepel a kínálatban.

Montenegróba évi 1000, Albániába évi 1500 főt szeretnének utaztatni, és a cél az, hogy piacvezetővé váljanak e két desztináció tekintetében. A helyszínen magyar nyelvű telepített idegenvezetőket és magyar nyelvű kirándulásokat is biztosítanak mindkét országban.

A szeptemberben induló repülős Bulgária körút szintén újdonság a piacon, akárcsak az, hogy jövőre a Budapest-Antalya mellett a Debrecen-Antalya útvonal ismét elérhető a kínálatban.

 

Bulgária, mint fő termék

A Robinson Tours kiemelt desztinációja továbbra is Bulgária marad, ahol a top-kategóriás szállodák egyre népszerűbbek. A Budapest-Burgasz charterjárat szombaton és hétfőn, a Debrecen-Burgasz járat hétfőn közlekedik. Továbbra is elérhető buszos nyaralásként a bolgár tengerpart, amit 2018-tól egy új, Szolnokot és vonzáskörzetét érintő járattal is bővítenek. A szezon végén, szeptemberben induló bolgár körutazás azért újdonság, mert Magyarország és Bulgária között repülővel közlekednek, így csak a helyszínen kell majd buszozni.

A bolgár kapacitások nagyjából a tavalyival megegyezőek, ám a már most tapasztalható nagy érdeklődés alapján nem kizárt, hogy a főszezonra plusz egy charter forgalomba állítanak.

Montenegró

Fotó: Robinson Tours

 

Törökország és a városlátogatások

A Green Holidays kiesése után helyet követel magának a török piacon a Robinson Tours is. Heti 4 charterjáraton rendelkeznek helyekkel Antalyába Budapestről és egy járat Debrecenből is indul. Kiemelték a jó szolgáltatásokat nyújtó, családbarát Crystal szállodalánc tagjait, mint bázis szállodákat.

A városlátogatások között továbbra is elérhető Szentpétervár, emellett készülnek a Foci VB-re is. Újdonság még a repülős városlátogatások között Grúzia,  ahol az ország egyik síparadicsomába, Gudauriba is szerveznek síelést repülős utazással.

Csehország, Kaukázus és Baltikum szintén megtalálható kínálatban a korábbi éveknek megfelelően.

A partnertalálkozón több mint 130 viszonteladó partner vett rész

Fotó: Robinson Tours