Albániában a Robinsonnal

Forrás: turizmus.com

 2017. június 08. 17:45

Első ízben szervezett study túrát Albániába viszonteladó partnerei részére a Robinson Tours. A közel 30 fős csapat május 31. és június 4. között fedezte fel az ország kínálatát.

A szakemberek a Wizzair menetrendszerinti járatával érkeztek a tiranai Teréz Anya repülőtérre, majd rövid transzfer után elfoglalták szállásukat a négycsillagos Albaian Star szállodában Durrësben. Vendéglátóik több meglepetéssel – folklór műsorral és élőzenés programmal – kedveskedtek a résztvevőknek.

A study tour programjában közel 20 szálloda meglátogatása szerepelt, melyet másfél nap alatt sikerült teljesíteni. Megismerhették a legjobb ár-érték arányú szállodákkal. Külön figyelmet kaptak a programban az ötcsillagos és közvetlen tengerparti szállodák.

Első ízben szervezett study túrát Albániába viszonteladó partnerei részére a Robinson Tours

 

Fakultatív program keretében Szkander Bég várát és a régi fővárost, Kruját látogatták meg. De Tirana pezsgő életébe is betekintést nyertek, megnézték az egyik legnagyobb bunkert Enver Hoxha idejéből. A Tiranához legközelebb eső tengerparti város Durrës óvárosa és az amfiteátrum sem maradt ki a programból, a résztvevők látogatást tettek a Szkander Bég konyakgyárban.

A szép idő és a tengerpart párosítása a tanulmányút legnépszerűbb programja volt

Fotók: Robinson Tours

Az irodánál 2009 óta foglalható Albánia a nyári szezon egyik nyaralós desztinációjaként. Évről-évre érezhetően nő az érdeklődés, az utasok visszajelzése rendre pozitív. Korábban csak egyénileg vagy busszal szerepelt ez a desztináció kínálatukban, 2017-től, a közvetlen Budapest–Tirana járatnak köszönhetően már pár óra alatt elérhető az albán tengerpart, idén már telepített idegenvezető és magyar nyelvű fakultatív programok is az utasok kényelmét szolgálják. Az árualapban Durrës mellett, Vlora és Saranda is szerepel.

 

Kapcsolódó cikkek