Álláshirdetési portálon bukkant fel újra a RonanAir

Forrás: turizmus.com

 2023. február 17. 10:49

Újra felbukkant az egyik álláshirdetési portálon az évek óta el nem induló RonanAir, amely most éppen CRJ200-as típusra toboroz pilótákat, légiutas-kísérőket, valamint vezetői és adminisztratív munkakörre venne fel embereket – talált rá a feledésbe merült cégre az Airportal.hu.

A korábban egy kis vecsési üzlethelyiségbe, jelenleg egy gyáli családi házba bejelentett, 2014-ben bejegyzett cég honlapjára tévedve a mit sem sejtő utasnak olyan érzése lehet, mintha egy működő légitársaság oldalán járna, még gyerekeknek és 50+ korúaknak szóló törzsutas-program is feltűnik a fejlécben – írják.

Álláshirdetésében most 16 különböző pozícióra hirdetett felvételt az egyik álláskereső portálon. A hirdetésben CRJ 200-as típusú regionális jetekhez jogosítással és tapasztalattal rendelkező pilóták, oktatópilóták és légiutas-kísérők mellett vezetői, adminisztratív és IT munkakörökre is várnak jelentkezőket.

A honlapjukon folyamatosan fut a hír, hogy a RonanAir hamarosan készen áll, és indul a foglalás

Fotó: ronanair.com

Az induló légitársaságról legutoljára 2018-ban írtunk, miszerint csúszik a  startja, de a cég szerint így is elindul jövő nyáron, azaz 2019-ben. Ezután azonban teljesen eltűnt.

A honlapján viszont most a „foglalási rendszer” budapesti indulással számos indiai célállomást tüntet fel (Bengaluru, Chennai, Delhi, Kolkata, Mumbai, Pune), továbbá Dubajt, Torontót, Isztambult ajánlja, és számos európai  desztinációt (Bern, Bréma, Grenoble, Innsbruck, Maribor, Split), azonban foglaláskor hosszas „homokórázás” után sem ad ki járatot.

Érdekesség még, hogy Facebook-oldalukon az utolsó bejegyzés 2019-es dátumú, és az is álláshirdetés.

(Címlapfotó: Facebook)