Allianz - Társ az élet útján

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 06. 14:00

Biztonság az extrém helyzetekben is

A mindennapi sportok mellett egyre többen választják kikapcsolódásként a nagyobb bátorságot és elszántságot igénylő kihívásokat is. Ha ügyfelei kedvelik az embert próbáló helyzeteket, ajánlja nekik az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Arany vagy Platina csomagját! Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztencia hátterével, ügyfelei a legnagyobb biztonságot élvezhetik még a legnagyobb adrenalinfröccs közepette is.

Kalandok földön, vízen, levegőben

Legyen szó ejtőernyőzésről, sziklamászásról, közúton kívüli motorozásról, pályán kívüli síelésről, hegyi kerékpározásról, küzdősportokról valamint mélység korlátozás nélküli búvárkodásról, az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Platina csomagja limit nélküli sürgősségi ellátást nyújt ügyfeleinek, és téríti a felkutatást, a hegyi és helikopteres mentést, és akár a repülővel történő hazaszállítás költségét is. A biztosítás szükség szerint fedezi a hiperbárkamrás kezelést is külföldön és belföldön egyaránt. Európa országai mellett egyiptomi, marokkói, tunéziai, oroszországi és törökországi sportolásra is megköthető.

 

Teljes körű védelem

Az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítása védelmet nyújt a belföldön bérelt, valamint a saját sportfelszerelésekre és a sportolás közben okozott testi sérülésre és dologi károkozásra is. A biztosítás fedezi továbbá a társadalombiztosítás keretében igénybevett belföldi gyógykezelés költségeit, arra az esetre, ha az extrém sportra hivatkozás miatt azok az ügyfélre hárulnának. Bár már az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Arany csomagja is számos extrém sportra kiterjed, a Platina csomag nyújtja a legszélesebb védelmet, így érdemes az extrém sport pontos fajtája alapján kiválasztani az ügyfélnek legmegfelelőbb csomagot.

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Allianz - Társ az élet útján

2018. szeptember 05.