Allianz utasbiztosítások az utazási irodák kínálatában is

Forrás: turizmus.com

 2016. május 10. 08:28

Szeretné ügyfeleinek a biztonság megnyugtató és bátorító érzését adni professzionális szolgáltatásai mellé? Bővítse kínálatát az Allianz utasbiztosításaival!

 

Az Allianz a világ több mint 70 országában van jelen, tőkeerejére és stabilitására világszerte 80 milliónál is több magán- és vállalati ügyfél támaszkodik, Magyarországon az egyik legjelentősebb pénzügyi szolgáltató. Európa több országában is piacvezető az életbiztosítások terén, utasbiztosítási szolgáltatásaival pedig most az utazási irodák felé is nyit.

Magyarországon az Allianz minden alkalomra kínál utasbiztosítást, immáron nem csak egyéni utazóknak, hanem utazási irodák ügyfeleinek is.

Útitárs BK és Útitárs EEK utasbiztosítás

Azokra az esetekre, amelyeket sem az Európai Egészségbiztosítási Kártya, sem pedig a bankkártyához tartozó utasbiztosítás nem fedez, Útitárs-EEK vagy Útitárs-BK utasbiztosítást javasoljuk ügyfelei számára a teljes körű védelemért.

Útitárs – Általános utasbiztosítás

Ezt az utasbiztosítást azoknak alakítottuk ki, akik családjukkal, párjukkal, barátaikkal, vagy akár egyedül terveznek hétvégi külföldi városlátogatást, hosszabb szabadságot tengerparti vagy hegyvidéki országokban. Emellett azok számára is kiváló, akik 90 napnál kevesebb időt dolgoznak külföldön vagy töltenek el ösztöndíjasként külföldön és szeretnének felkészülni a váratlan helyzetekre.

Útitárs XL utasbiztosítás

Útitárs XL utasbiztosításunkat azoknak az ügyfeleinek ajánljuk, akik huzamosabb időt terveznek külföldön eltölteni munkavállalás, vagy akár tanulmányi ösztöndíj céljából.

Extrém Sportok utasbiztosítás

Ha ügyfelei számára az extrém sportok jelentik a kikapcsolódást, válassza Extrém Sportok utasbiztosításunkat. A pályán kívül sportolók, a búvárkodás, ejtőernyőzés, sziklamászás, bungee jumping, és még számos más extrém sport kedvelői is biztonságban érezhetik magukat. Ráadásul biztosításunk többek között az extrém sportokhoz szükséges sportfelszerelésekre is kiterjed.

Útlemondás biztosítások

Bárkivel előfordulhat, hogy az előre megszervezett és kifizetett utazást egy váratlan megbetegedés, vagy káresemény miatt kénytelen lemondani, és így elvész a már befizetett összeg. Ilyen esetekben nyújtanak segítséget az Allianz útlemondás biztosítások, melyet extra szolgáltatásként kizárólag az utazási irodák nyújthatnak ügyfeleiknek.

Ha Ön is szeretne partnerünk lenni, szerződéskötéssel vagy további információval kapcsolatban keresse Bácskai Ritát!

Mobil: +3630 4843 124 E-mail: utasbiztositas@allianz.hu.

(X)