Állunk rendelkezésére?

Forrás: turizmus.com

 2019. április 06. 16:13

Szállunk rendelkezésére – a hajdani MALÉV-szlogent úgy alakíthatnánk át 2019-ben, hogy állunk rendelkezésére… Első pillantásra is rendkívül kényelmetlennek tűnik az új találmány és nagyon megterhelő a térdek számára.

Az Aviointeriors utasszállító gépeket gyártó olasz cég olyan repülőgép-ülést tervezett, ami tulajdonképpen állás. Igaz, a járatokon sokkal többen férnének el és a jegyek is olcsóbbak lennének.

A Skyrider 2.0 modellt 2018 áprilisában mutatták be a légiutas-kísérőknek a hamburgi éves Aircraft Interiors Expón. A napokban a Skyrider 3.0 nevű frissített üléstervvel is előrukkoltak egy szakmai konferencián – olvasható az Insideren.

Míg az eredeti dizájn ezüstsárga ülésekkel rendelkezett, az újabb modell fekete-sárga színpárosítású.

Első pillantásra is rendkívül kényelmetlennek tűnik az új találmány és nagyon megterhelő a térdek számára

Fotó: INSIDER

Az Aviointeriors tervezője, Gaetano Perugini szerint a Skyrider 3.0 lehetővé teszi, hogy az különböző osztályokon utazók egy kabinban helyezkedjenek el.

A közösségi média szerint a leendő utasok nem voltak elragadtatva az új ülésektől, amelyek valójában nem is ülések, hanem állások, illetve egyfajta állva-guggolva-térdelve pózba, valamiféle kengyelbe kényszerítik az utazókat.

Bár már évekkel ezelőtt felmerült az állva utazás kérdése, sokan csak tréfának vélték, hiszen ez eleve megszűri az utasokat, sokaknak 10 perc állás a szárazföldön is megerőltető. Úgy látszik, mégsem vicc!