Álmokat építünk!

Forrás: turizmus.com

 2017. július 22. 09:11

Minden, ami vízi csúszda, vizes élményelem, a köréjük tevődő elektronikai megoldások, speciális effektek és a környezetük látványvilága – az Eleven Kft. mindezekkel foglalkozik, itthon és külföldön egyaránt.

Huszonhat éves széles iparági tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen költségvetésre és bármekkora területre megtaláljuk a leginnovatívabb megoldást, a koncepció megszületésétől a kivitelezésig.


Fotó: Eleven Kft.

Polin vízi csúszda

Az Eleven Kft. a világ legnagyobb csúszdagyártója, a több mint 40 éves szakmai múlttal rendelkező, török Polin Waterparks kizárólagos regionális képviselője és stratégiai partnere. Piacvezető pozícióját minőségi munkavégzésének és olyan innovatív technológiák kifejlesztésének köszönheti, mint az RTM technológia.

 

SplashWare elektronika

A 2010-ben kifejlesztett és szabadalmaztatott biztonságtechnikai és szórakoztató elemeket tartalmazó termékcsoportunk forradalmasítja a csúszdázás élményét.

Fotó: Eleven Kft.

Legyen szó fotórendszerről, hang- és fény­effektről, sebességmérőről, a vendégek számára változatos élményeket kínál. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a termékcsalád köré kiépített SplaShare rendszerünk a fürdőben lévő szórakozást vezeti át az online világba. A közösségi média legelterjedtebb felületein oszthatják meg a fürdőzők az elért pontjaikat és legkedvesebb élményeiket, sőt egy pontgyűjtő játékban is részt vehetnek. Büszkék vagyunk rá, hogy 2016-ban a világ legnagyobb csúszdagyártója úgy döntött, felveszi portfóliójába a termékcsaládot, s azóta több nemzetközi kiállításon is bemutatták, többek között Barcelonában, Szingapúrban és Orlandóban.

 

Fotó: Eleven Kft.

SprayParkok és KING játékok

A vízi élményelemek, vízköpők, vízágyúk tervezésekor a legfőbb célunk, hogy olyan játékokat alkossunk meg gyermekeink számára, melyekkel a strandolás élménye igazi kalanddá válik. Széles termékkínálatot bemutató palettánkkal minden korosztálynak igyekszünk kedveskedni. Küldetésünk, hogy vidám, biztonságos és aktív szórakozási lehetőséget nyújtsunk a medencében és a parton egyaránt. Vizes élményelem kínálatunkhoz kapcsolódóan alkottuk meg a SprayPark koncepciót – ez egy speciális játszótér, amely nyáron hűsítő vízpermettel is növeli az élményt.

A benne lévő játékok interaktív módon szórakoztatják a gyerekeket, mialatt a szülők az egyedi árnyékoló vitorlák alatt pihenhetnek. A permet-parkok azon vendégek számára is lehetővé teszik a vízi szórakozást, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek úszni. A SplashWare termékcsaládhoz hasonlóan, a KING (Kids' Interactive Games) vizes játékokkal is folytathatják a vendégek a pontgyűjtést.

 

Nem csak víziparkoknak

A növekvő igényeknek megfelelően már nemcsak víziparkok számára kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hanem kalandparkok, önkormányzatok és szállodák részére is. Szobrász szakembereink műsziklát és egyéb exkluzív, egyedi dizájnele­meket, valamint élethű fa, kő és sok más alakzatot készítenek. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező látványtervező csapatunk segítségével alkotjuk meg ügyfeleink egyedi elképzeléseit, legyen szó bármilyen merész vagy extravagáns ötletről.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Eleven Kft. már 2012 óta kiállítóként szerepel az egyik legnagyobb szakmai szervezet, az IAAPA által szervezett nemzetközi szakvásáron, s szeptemberben, a berlini Euro Attractions Show-n idén három standdal is képviseltetjük magunkat, melyek között egy világszabadalmat kapott termékcsaládot is bemutatunk. (x)


1037 Budapest, Törökkő utca 5–7.
Tel.: +36 (1) 436 9113
E-mail: info@eleven11.hu

Kapcsolódó cikkek