Az Air Indiával kötött megállapodást az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2020. január 07. 16:10

Az indiai utazási irodák mostantól hozzáférnek a légitársaság összes nemzetközi tartalmához, míg a világ többi részén működő iroda, így a hazánkban Amadeus rendszert használó utazási irodák számára is elérhetővé válik az Air India komplett bel- és külföldi tartalma.

Az indiai utazási irodai ágazat jelentős átalakuláson ment keresztül az utóbbi évek során. Mind az utazások száma, mind az utazók költése nőtt, ezzel párhuzamosan pedig az utazók elvárásai is emelkedtek. A légitársaságok számára szintén óriási üzleti lehetőséget jelent ez a helyzet, ha rendelkeznek ehhez megfelelő globális partnerekkel.

Air India-gép a magasban

Fotó: Amadeus

Az Amadeus Travel Platform terméke ezt a széles értékesítési közösséget és professzionális technológiát biztosítja a légitársaság számára – derül ki az Amadeus közleményéből.

Az együttműködés hozzájárul ahhoz, hogy az Air India növekedése még gyorsabb legyen 2020-ban.

Az Amadeus egyébként az utóbbi hónapok során számos további fontos stratégiai szerződést kötött Indiában, például a Spice Jet és a Vistara légitársaságokkal. Az Indigo és a Go Air pedig IT-megállapodást kötött a Navitaire-rel, az Amadeus egyik leányvállalatával. Ugyanakkor az Amadeus stratégiai partnere az utazási értékesítés piacán Indiában vezető szerepet játszó Cleartrip, MakeMyTrip, Goibibo, Yatra és PayTM, továbbá olyan szállodavállalatok és aggregátorok, mint az Oberoi, a Taj, az ITC Hotels és a The Leela Palaces.

Az Indira Gandhi International Airport és a Rajiv Gandhi International Airport szintén az Amadeus vezető reptéri technológiáját használja.

Az Air India járataira azonnal, már e hír megjelenésekor is készíthetők a foglalások az Amadeus rendszerében.