Amadeus Content Rail & LCC: Vonat- és fapados jegyfoglalás egyszerűen

Forrás: turizmus.com

 2017. június 27. 11:00

Már a magyar utazási irodák számára is elérhető az Amadeus új, online rendszere, melynek segítségével a felhasználok gyorsan és gördülékenyen tudják megvásárolni ügyfeleik részére a vonat és fapados jegyeket szerte a világban.

 

Az Amadeus Content Rail & LCC online foglalórendszere több mint 25 vasúttársaság és 120 fapados légitársaság tartalmaihoz biztosít hozzáférést. Az utazási iroda egyetlen szerződéssel többek között olyan szolgáltatók ajánlati közül válogathat, mint: Eurostar, DB, SNCF, Renfe, Trenitalia, National Rail, Russian Railways, Via Rail, illetve fapados légitársaságok esetében: WizzAir, Ryan Air, Easy Jet, Jet Blue, Virgin America, Air Asia, Fly Dubai. Egy adott útvonalra történő keresést követően közös találati listán jelennek meg az elérhető vasúti és fapados lehetőségek, így egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak és foglalhatóak a különböző ajánlatok.

Az elszámolás az iroda forgalmának megfelelően, az Amadeus által kiállított átutalásos számla alapján havonta történik. A tetszőleges jutalékszintek beállítására is alkalmas rendszer a legtöbb szolgáltató esetében elektronikus vagy - az indulás helyén jegyre váltható - voucher kiállítására ad lehetőséget, így elkerülhetőek a hagyományos „p apír” jegyek, illetve a különböző szállítói számlák beszerzése okozta kellemetlenségek.

Az Amadeus Content Rail & LCC páratlan lehetőséget biztosít minden Utazási Iroda számára GDS használattól függetlenül, hogy egyszerűen és gyorsan intézze vasúti- és fapados jegyfoglalásait egy egységes online felületen keresztül.

Bővebb információ az Amadeus Content Rail & LCC-ről:
sales@hu.amadeus.com, +36 1 880 1100 (x)