Antalyába vitte partnereit az Orex Travel

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 15. 14:04

Az Orex Travel 2021-es tanulmányútjának résztvevői Antalya látnivalóit és az iroda árualapjához tartozó török szállodákat ismerhették meg.

„A 2021-es nagyon eredményes nyári szezon végén tanulmányutat szervezünk partnereinknek, hogy bemutassuk az árualapunkat, és kipihenhessünk a sűrű nyarat” – mondta Yalcin Kerim, az OrexTravel értékesítési és marketing vezetője.

Az augusztus 31. és szeptember 7. között szervezett eseménydús 8 nap alatt összesen 29 szállodát látogatott meg az iroda 21 partnere.

A tanulmányút résztvevői

Fotó: Orex Travel

A jól összekovácsolt csapat a nem túl zsúfolt szállodalátogatások mellett részt vehetett egyéb kellemes programokon is, így például hab partys éjszakai hajótúrán, vagy a Green Canyonban, ahol természeti csodákat láthattak, továbbá a kizárólag Orex Travel partnereinek szervezett, különleges á’la carte vacsorákon, melyeken a török konyha finomságait kóstolhatták meg.

Az Orex Travel útjain az utasok pihenését Törökországban magyar nyelvű telepített idegenvezetők és magyar nyelven elérhető kirándulások segítik. Az elmúlt szezonokban is a már megszokott kényelmes nappali menetrendek teszik az utasok nyaralását még kellemesebbé.

Az Orex Travel útjai ősszel és télen sem állnak le, hetente egy járat üzemel Antalyába télen is, ahová különleges csomagajánlatokkal készül az iroda; emellett már a 2022-es szezonra is elérhetők áraik – tájékoztatták szerkesztőségünket.