800 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát az Anubis Travel

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 24. 12:45

A vártnál nagyobb forgalomnövekedés miatt 600 millió forintról 800 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát a napokban az Anubis Travel – tájékoztatta lapunkat az utazási iroda.

Ahmed Bahgat ügyvezető elmondása szerint az eredményt elsősorban a  Törökország iránti nagy érdeklődésnek köszönhetik. Az utazási iroda Antalyába heti 4 chartert működtetett Magyarországról, a török riviérán rendelkezett a legnagyobb kapacitással. Árualapjukban elsősorban ötcsillagos, magas minőségű szállodák szerepeltek, magas értékű utakkal, melyek nagy volumenű értékesítése – az iroda számára örvendetes módon – a vártnál nagyobb mértékben növelte árbevételüket. A kitűnő eredményhez hozzájárult az is, hogy a szezon folyamán minden tervezett programjuk megvalósult, se járatösszevonásra, se járattörlésre nem volt szükség, ami szintén meglátszott bevételeiken – fejtette ki lapunknak az ügyvezető.

Az Anubis Travel a szezonban heti 4 chartert működtetett Antalyába Magyarországról

Fotó: 123rf.com

Régi-új desztinációjuk, Sharm el Sheikh szintén beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az oda indított charterjáratot a nyár folyamán végig egyedül töltötte az Anubius Travel.

Az iroda charterei Törökországba és Görögország szeptember végéig közlekednek, Egyiptomba az év végéig repülhetnek velük az utasok.