APG Day – szimultán programok világszerte

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2019. május 27. 16:49

A légitársaságoknak szolgáltatási csomagokat kínáló nemzetközi cég, az APG The Network for Airline Services idén május 27-én először szervezte meg az APG Day-t világszerte, több mint száz partneriroda részvételével.

Az APG Day alkalmából a cég magyarországi irodája, az APG Hungary Kft. kötetlen hangvételű üzleti reggelin látta vendégül legfőbb értékesítő partnereit, stílusosan a francia konyhát képviselő Biarritz étteremben.

A dátumválasztás beszédes, a párizsi székhelyű APG Inc. saját légitársasága, az APG Airlines (GP-275) viseli azt a számot, amely az apropót adta az ünneplésre az év 5. hónapjának 27. napján. Az APG képviseletek által az utazási irodai partnereknek kínált közösségi programok, légitársasági hírek az APG Network, az APG IET és az APG Hungary Facebook-oldalakon is nyomon követhetők.

Az APG Academy keretében tízféle online kurzus végezhető el

Fotó: turizmus.com

Az APG több mint 25 éve alakult, 170 országot átölelő hálózatának száznál is több aktív tagja és több mint kétszáz légitársasági ügyfele van – mondta el prezentációjában a cég vezetője, Akar Ibolya. Az APG mind a 12 szolgáltatása légitársasági partnerei értékesítését támogatja, akik kedvező költségstruktúrával újabb piacokat s így extra bevételeket érhetnek el.

A budapesti üzleti reggeli lehetőséget kínált arra, hogy a cég munkatársai megosszák a legfontosabb tudnivalókat az APG Airlines – APG Interline E-ticketing (GP-275) termékükkel kapcsolatban, valamint felhívják a figyelmet az APG újdonságaira is. Ezek között szerepelt az APG Academy, melynek keretében menedzserek, jegyértékesítők tízféle online kurzust végezhetnek el; a jegyeladók munkáját elősegítendő a tanfolyamok közül az APG Interline E-ticketing oktatóanyag ingyenesen elérhető.

Akar Ibolya kitért az úgynevezett ABCS (IATA BSP Consolidator System) szolgáltatásukra is: az ABCS révén a légitársaságok a szokásostól eltérő költségstruktúrával csatlakozhatnak a világ 110 BSP-jéhez, és így mintegy 64 ezer utazási irodával kerülhetnek kapcsolatba. Ezt a terméket az APG és a IATA 1999-ben együttesen alkotta meg, azóta az APG tagjai több mint 250 légitársaságot csatlakoztattak a BSP-hez a világ különböző pontjain.

Az ABCS a „fizess a bevételek arányában” szisztémának köszönhetően a nagyobb légitársaságok számára lehetőséget biztosít, hogy a kisebb és távolabbi piacok elérésével addicionális forgalmat realizálhassanak, a kisebb légitársaságok pedig értékesíthetik saját termékeiket a nagyobb piacokon is. Az APG Hungary az ABCS program keretében jelenleg 15 légitársasági partnerrel áll üzleti kapcsolatban.

Akar Ibolya (balról a harmadik) és a legjobb értékesítők

Fotó: turizmus.com

Az APG DAY keretében az APG Airlines legjobb értékesítői jutalomban részesültek.

Az „APG Airlines 2018” legjobb értékesítője az OTP Travel lett, kiemelt értékesítő kategóriában az American Service Travel és a WECO Travel/Repjegy.hu irodák részesültek elismerésben.

Kapcsolódó cikkek

Selyemút a levegőben

2019. május 25.