Átszállójegy Berlinben az Easyjet és a német vasút között

Forrás: turizmus.com

 2021. július 16. 10:44

Egyes vonatok és repülőjáratok között átszállójegyeket kínál az Easyjet és a Deutsche Bahn, hogy megkönnyítse az utasoknak az átszállást az új berlini repülőtéren.

Az együttműködés keretében többek között a Drezdából, Lipcséből és Erfurtból vonattal a Berlin-Brandenburg reptérre érkezők számára az átszállójeggyel elérhetővé válnak az Easyjet járatai - számolt be az Airportal.hu, a német Aero.de-re és a DPA német hírügynökségre hivatkozva.

A légitársaság honlapján történő foglalás során csomagban vásárolható meg a vonat- és repülőjegy, biztosítással együtt, amely a vonat késése esetén használható, ha az utas lemaradna a légijáratról.

Ezzel a megoldással ugyan a két jegy összességében nem mindig lesz olcsóbb, viszont egyetlen felületen keresztül intézhető a foglalás, a csatlakozás is biztosított és késés esetén a biztosítás is benne van a jegyárban.

easyjet_123rf

A légitársaság honlapján történő foglalás során csomagban vásárolható meg a vonat- és repülőjegy

Fotó: 123rf.com

 

Az első időszakban szászországi, türingiai és brandenburgi nagyvárosok érhetők el a Worldwide by Easyjet programban, később pedig 25 további város, köztük Rostock, Hamburg, Wolfsburg, Magdeburg és Cottbus is csatlakozik.