Átvette első Airbus A321neo repülőgépét a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2021. december 02. 15:50

Airbus A321neo repülőgéppel gazdagodott a China Airlines, a gép turistaosztályán 180, a Premium Business osztályon 12 utas fér el egyszerre.

Az A321neo számos olyan újdonsággal rendelkezik, amely lehetőséget kínál a kontaktmentes szolgáltatásokra és a koronavírus-járvány elleni védekezésre.

A Premium Business osztályon vízszintesre dönthető ülések, a legmodernebb szórakoztatási rendszer, nagy képernyők és gyors wifikapcsolat biztosítja az utasok kényelmét.

A gép tágas utasterével, komfortos kabinelrendezésével és az átlagnál nagyobb csomagterével kényelmes utazást ígér. A gép konfigurációja 180 turista és 12 Premium Business Class-utas szállítását teszi lehetővé.

Az új gép Premium Business osztályának ülései

Fotó: China Airlines

A gépen elsőként vezették be a smart link supportot, amelynek segítségével az utasok saját mobileszközükkel vagy a Bluetooth fülhallgató-rendszerrel tudnak kapcsolódni az in-flight szórakoztató rendszerhez.

A mosdókban kontaktmentes szenzorok működnek, amelyek szintén a fertőzések elkerülését szolgálják. A kabin levegőjének 2-3 percenkénti tisztításáról a magas teljesítményű HEPA rendszer gondoskodik.