Augusztustól bővülnek a Lufthansa fedélzeti szolgáltatásai

Forrás: turizmus.com

 2023. július 31. 16:52

Augusztusban minőségi offenzívát indít a Lufthansa, és „több választékot, szórakozást és fenntarthatóságot” kínál. A változásokból főleg két célcsoport: a családok és a business osztály utasai profitálnak majd.

A Business Class utasai a hosszú távú járatokon augusztus közepétől kétszer akkora választékból, összesen immár hat különböző regionális és szezonális főétel közül választhatnak az indulás előtt akár egy hónappal, de legkésőbb 24 órával. A szolgáltatás a Lufthansa szerint a még jobb tervezhetőséget és a pazarlás csökkentését is szolgálja.

Az európai járatokon az Onboard Delights Service keretében már augusztus 1-jétől kibővített forróital-választékot kínál a légitársaság, méghozzá új, fenntartható, újrahasznosítható műanyagból készült, többször használható poharakban, amelyek a korábbi, eldobható, műanyag fedelű poharakat váltják fel. Az új poharakban a minőségi, oldódó kávéspecialitások, mint pl. a Latte Macchiato mellett a jövőben háromféle tea és forró csokoládé is kapható lesz. A Lufthansa-csoport célja, hogy utasszállító gépei fedélzetéről 2025-ig teljesen száműzi az egyszer használatos műanyagokat és alumíniumot.

A hosszú távú járatok business utasai és a családok is profitálnak a szolgáltatás-bővítésből

Fotó: lufthansagroup.com

A hosszú távú járatokon újdonság a gyerekek és a fiatalok számára kibővített szórakoztató kínálat is. A légitársaság új, gyerekeknek létrehozott médiatárában számos folyóiratot és magazint lehet majd ingyenesen letölteni különböző nyelveken. A legkisebbek színező lapokat is kaphatnak, hogy ne unatkozzanak a fedélzeten és a kapunál. A rövid és középtávú járatokon pedig új podcastokat tölthetnek le ingyenesen a gyerekek a FlyNet portálról.

Ezenkívül a nyári hónapokra kibővült a gyerekeknek szóló fedélzeti szórakoztató program is, a hosszú távú járatokon több mint 50 filmet és tévéműsort, valamint számos audioprogramot nézhetnek-hallgathatnak meg a fiatal utasok. A szünidőben a müncheni 2-es terminálon és a frankfurti 1-es terminálon található Lufthansa-kapuknál és játszósarkokban QR-kódok segítségével ingyenesen érhetők el a gyerekeknek szóló tévéműsorok és hangoskönyvek.