Austrian Airlines – Hahn Air interline szerződés

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 20. 19:15

A Hahn Air bejelentette, hogy interline szerződést kötött Ausztria legnagyobb légi fuvarozójával, az Austrian Airlines-szal.

A szerződés értelmében az Austrian Airlines foglalásai kiadhatók a Hahn Air HR-169-es jegyein az Amadeus, Galileo, Sabre és WORDSPAN rendszerekben számos országban, ahol BSP-n keresztüli elszámolásra van lehetőség, és ahol eddig nem tudtak Austrian Airlines-jegyeket értékesíteni. Ennek köszönhetően számos afrikai országban – Benin, Burkina Faso, Kamerun, Elefántcsontpart, Líbia, Mauritius, Szenegál – és Jemenben mostantól elérhetők az Austrian Airlines jegyei.

Számos afrikai országból könnyebben elérhetővé vált Európa

Fotó: pixabay.com

Steve Knackstedt, a Hahn Air Airlines business csoport elnökhelyettese hangsúlyozta: nagyon büszkék egy ilyen komoly interline kapcsolat létesítésére, ami lehetővé teszi, hogy néhány kiválasztott afrikai ország az egyik vezető európai légitársaság szolgáltatásait vegye igénybe.

Az Austrian Airlines 120 célállomásra repül, fő repülési területe Kelet- és Közép-Európa. Mivel a Lufthansa-csoport tagja, utasai élvezhetik a Star Alliance szövetség előnyeit.

Kapcsolódó cikkek

Hahn Air a WeChaten

2018. augusztus 13.