Indul az automatikus utasfelvétel a Wizz Airnél

Forrás: turizmus.com

 2020. január 28. 14:20

Új szolgáltatást vezetett be a Wizz Air. A automatikus utasfelvétel lehetővé teszi, hogy az utasok 50 órával az indulás előtt automatikusan megkapják beszállókártyáikat.

A légitársaság új fejlesztése elsősorban azoknak szól, akik a foglalás után már nem kívánnak a beszállókártyákkal foglalkozni. A szolgáltatást megvásárló utasoknak a foglalási rendszer magától – az utazó helyett – elvégzi az utasfelvételt 50 órával az indulás előtt, lefoglalja számukra az előre kiválasztott vagy véletlenszerűen kiosztott üléseket, majd elküldi e-mail címükre a beszállókártyákat – tájékoztatott a Wizz Air.

Az utasok már 50 órával az indulás előtt automatikusan megkaphatják beszállókártyáikat

Fotó: 123rf.com

A szolgáltatást már a foglalás során meg lehet vásárolni, vagy akár később, a Wizz Air honlapján, az „Útvonalterv”menüpontban is hozzá lehet adni a foglaláshoz. Az automatikus utasfelvétel része a WIZZ Plus csomagnak, és egyénileg hozzáadható a Wizz Flex, a repülőtéri utasfelvétel, a rugalmas útitárs és a WIZZ Priority szolgáltatásokhoz is. Az automatikus utasfelvétel ára utasonként és járatonként 1,5 eurótól indul.