Saját márkás mobilitási szolgáltatást indít az AutoWallis

Forrás: MTI

 2023. október 19. 11:59

Az AutoWallis wigo néven működteti tovább a mobilitási szolgáltatását; a saját márkanév alatt elsőként az autómegosztó szolgáltatást viszik tovább, amelyet később újabb mobilitási szolgáltatások követnek majd – közölte a társaság.

A közlemény szerint az új márkanéven elsőként megjelenő szolgáltatás a wigo carsharing, amelyet az eddig a Share Now-t üzemeltető Wallis Autómegosztó vezet be október 24-én.

A hazai autómegosztó ügyfelei ettől az időponttól már az új, bővített funkciójú alkalmazással használhatják a flotta közel 500 autóját. Az új márkához tartozó mobiltelefonos alkalmazást az eddigi felhasználók már csütörtöktől letölthetik és a jelszó megújítása után használhatják, egyúttal az új érdeklődők számára is elérhetővé teszik a regisztrációt.

Az AutoWallis bevezeti első saját fejlesztésű mobilitási márkáját

Fotó: AutoWallis Facebook

 

A 16 országban működő AutoWallis azzal indokolta a wigo létrehozását, hogy a mobilitási szolgáltatásainak egy részét egységes márkanév alá rendezze, amely minden piacon ugyanazt jelenti. A cég nagy lehetőségeket lát az autómegosztásban, előrejelzéseik alapján a felhasználók száma Budapesten rövid idő alatt akár az ötszörösére is nőhet. Az újítás további előnye, hogy a vállalatcsoporton belül a keresztértékesítés, az üzemeltetés, a tudás- és technológiatranszfer új lehetőségeit is megteremtheti.

Az AutoWallis Magyarországon kívül Albániában, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Észak-Macedóniában van jelen gépjármű- és alkatrész-kereskedelemmel, szervizszolgáltatásokkal, gépjárműkölcsönzéssel.