Az Aegean fedélzeti borait kóstoltuk

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 31. 07:31

A görög légitársaság és a Budapest Airport augusztus 30-án a budapesti SixLetter kávézóba hívta borkóstolásra az utazási irodák képviselőit.

Az Alkotmány utcában, a Mazi görög étterem szomszédságában, s azzal közös tulajdonos irányítása alatt nyílt meg a közelmúltban a SixLetter Coffee Co., a főváros egyik legújabb specialty kávézója.

Itt várta egy borkóstolással egybekötött vacsorára az utazási irodák és a szakmai sajtó képviselőit Robert Faltermann-Meinhardt, az Aegean regionális képviselője, Kovács Kriszta, a görög légitársaság magyarországi sales managere, valamint Huszák Nikolett, a Budapest Airport sales managere.

A képen balról jobbra: Robert Faltermann-Meinhardt, Kovács Kriszta és Huszák Nikolett

Fotó: turizmus.com

Az egyenesen Athénból érkezett görög borok mellé friss, görög alapanyagokból készült ételsort kínáltak a meghívottaknak.
A borokat Petzold Attila sommelier mutatta be, az ételeket Dimitris Petropoulos,  a Mazi séfje készítette.

Előételként rafináltan fűszerezett kagyló adta meg az alaphangot...

Fotó: Aegean Airlines

Az est apropóját az adta, hogy az idén 20 éves Aegean Airlines 2012 óta repül Athén és Budapest között, nyáron hetente 4, a téli időszakban hetente 3 alkalommal.

Az athéni átszállással elérhető görög desztinációk száma évről évre nő. Jelenleg 31 városba lehet eljutni el az Aegean belföldi járataival. A légitársaság nemzetközi járatai pedig 40 ország 120 városát kötik össze a görög fővárossal.