2016-os újdonságait mutatta be az Aeolus

Forrás: turizmus.com

 2015. december 02. 15:49

2016-os árualapját, újdonságait, előfoglalási kedvezményeit mutatta be viszonteladóinak a görögspecialista Aeolus utazási iroda december 3-án, a budapesti Hotel Medoszban.

Repülős útjaik közt újdonság, hogy 8 napos nyaralásra Zakynthosra, Rhodosra és Kefalóniára közvetlenül Budapestről is repítik utasaikat. Az iroda – görög tulajdonosai révén – a görög szigeteket mindig is előszeretettel ajánlja, s folyamatosan újítja, frissíti kínálatát. A népszerű és vadregényes Karpathoson például a szörfparadicsomként is emlegetett Amoopit is beépítette ajánlatába.

Az egyik lekedveltebb úti cél, Kréta újdonságai közt ott található a festői Agios Nicolaos, az abszolút kedvenc Zakynthoson pedig északabbra – Alykes és Alykanas üdülőhelyeken – is kínál mostantól minőségi szállásokat az iroda. A 2016-os katalógusban szereplő szálláshelyekről általánosan elmondható, hogy a luxus kategóriától a gyermekbarát szállodáig minden korosztálynak és pénztárcának igyekszenek megfelelőt kínálni, sok helyen ikonok jelzik, hogy a szálloda felújításon esett át, sőt helyi specialitás, hogy a hivatalos besorolásnál magasabb kategóriájú a szálláshely tényleges állapota, ezért a vendéget sokszor kellemes csalódás éri, ha megérkezik.

Az iroda a görögön kívüli egyéb mediterrán desztinációi – Horvátország, Bulgária, Olaszország – mellé 2016-tól Albániát is felvette árualapjába, a titokzatos és egyre trendibb országba Pozsonyból repülővel vagy hosszú turnusokban (11-15 napra) busszal utazhatunk. A tengerparti Durres, valamint a délebbre fekvő Saranda kellemes – és szintén kategóriájuknál többet nyújtó – szállodái várják az újdonságokra nyitott utasokat.

Az iroda többlépcsős előfoglalási kedvezményei már megtalálhatók honlapjukon: december 18-ig akár 24%-os, március 31-ig pedig akár 18%-os előfoglalási kedvezményt, klubtagoknak plusz 5 % kedvezményt kínálnak. A Pozsonyból induló repülős utak esetén, az előfoglalási időszakban vásárolt üdüléseknél 1 Ft-os gyermekkedvezményt vezettek be, vagyis az illetékek befizetésén túl az előfoglalási időszakban vásárolt üdülésekért a gyermekek után gyakorlatilag nem kell fizetni.