Az Air France a mozit ünnepli

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 17:34

Míg a César és Oscar díjátadóknak köszönhetően februárban nagy figyelem hárult a filmekre, az Air France a rangos elismerésre jelöltek közül már számos alkotást bemutatott az utasoknak. Ez az év többek közt a mozi különleges világáról fog szólni a francia légitársaságnál.

Februárban már számos olyan film került be az Air France fedélzeti kínálatába, amelyeket César vagy Oscar díjakra jelöltek – így a „Saint Laurent", a „Samba", „A küzdők", „A Szépség és a Szörnyeteg", a „Holtodiglan", a „Csillagok közt" és „A Grand Budapest Hotel" című nagysikerű alkotásokat is levetítették a francia légitársaság utasainak.

Az Air France minden hónapban újít valamelyest fedélzeti szórakoztató programján, így jelenleg minden osztály összes utazója egy saját képernyőn élvezheti a széles kínálatot, amelyben 600 órányi program – közte több száz film és 300 CD - áll az utasok rendelkezésére.

Az új kabinok mindegyikében legújabb generációs érintőképernyők várják az utazókat. Ezek HD képminőségben sugároznak, nagyméretű képernyőn – 61 cm La Premiere-en, 30,5 cm a Premium Economy és 23 cm az Economy osztályon.

A képernyők felhasználói felületét teljesen átszervezték, a navigáció így jelenleg egy táblagépen való böngészésre hasonlít, lehetővé téve, hogy az ügyfelek teljesen intuitív módon válasszák ki a nekik tetsző szórakoztató programot. Mozifilmek, játékok, zene, tévé – 1000 órányi szórakozás, amely a beszállástól megérkezésig elérhető az utazók számára.

Az ügyfelek még az utazást megelőzően kiválaszthatják azokat a filmeket, amelyeket a repülés alkalmával meg szeretnének nézni. Az adott, valamint az azt követő hónap választéka, illetve a különböző filmek előzetesei mind elérhetők a www.airfrance.com oldalon, a „classes and comfort" / „entertainment" menüpont alatt.