Az Air France leleplezte az új középtávú kabinokat

Forrás: turizmus.com

 2015. április 16. 13:43

Áprilistól az Air France folyamatosan vezeti be középtávú hálózatának megújuló üléseit az Airbus 319-es repülőgépeken. Az év első felében 24 gépet szerelnek fel az új ülésekkel.

A későbbiekben, 2016 első feléig további 25 Airbus A320-ason találkozhatnak a megújult felszereléssel az utasok. Összesen 7800 új ülést telepítenek. Az újítások – ügyfelek és utazási menedzserek bevonásával – tízezer visszajelzés figyelembevételével lettek kidolgozva.

A francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel tervezte át az új kabint és szerelte fel kényelmes bőrülésekkel az Economy és Business osztályokat. A fedélzeti szolgáltatásokat is továbbfejlesztette a légitársaság. A két óránál hosszabb utakon meleg étellel várják az utasokat.

 

„Fontos hogy elébe menjünk a középtávú járatokért szóló versenynek. Ezekkel az új kabinokkal a világ legjobbjai közé szeretnénk tartozni. Minden egyes Európából induló ügyfél preferenciáját elnyerni elsődleges célja a Perform 2020-as tervünknek" – nyilatkozta Frédéric Gagey, az Air France elnök-vezérigazgatója.