Az Air India februárban újraindítja a Bécs és Delhi közötti járatokat

Forrás: turizmus.com

 2022. december 12. 15:36

Újabb légitársaság tér vissza a régiónkba: 2023. február 18-tól az Air India ismét közvetlen légi összeköttetést indít Bécs és Delhi között. A járatszolgáltatást korábban a koronavírus-járvány miatt szüntették meg.

Az Air India ezzel hangsúlyozza Bécs fontosságát az útvonalhálózatában, és ismét fontos összeköttetést kínál az osztrákoknak, illetve a régióban élőknek India gazdasági központjával - írja a Vienna Airport.

A járatok hetente háromszor - kedden, csütörtökön és szombaton - közlekednek majd, az útvonalon a légitársaság egy Boeing Dreamliner 787-800-as repülőgépet állít majd forgalomba a körülbelül hét órás útra.Julian Jäger, a bécsi repülőtér vezérigazgatója elmondta: "Ezzel tovább bővül a hosszú távú járatszolgáltatásaink listája. Az indiai nagy sikert jelent, hiszen Delhi nemcsak India legfontosabb üzleti központja, hanem turisztikai szempontból is vonzó úti cél. Bécs ráadásul jelentős piacot jelent az indiai turizmus számára."

airindia_123rf

A járatok hetente háromszor - kedden, csütörtökön és szombaton - közlekednek majd

Fotó: 123rf.com

 

Az Air India nemzeti légitársaságot 1932-ben alapították, és ma India egyik legnagyobb légitársasága. A légitársaság 2014 óta tagja a Star Alliance-nek, és messze kiterjedt útvonalhálózatot szolgál ki, amely európai, amerikai, brit, afrikai, ázsiai és ausztráliai célállomásokat tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek