Az Aldi Utazás most 100%-ban visszatéríti a lemondott út árát

Forrás: turizmus.com

 2020. március 11. 16:36

Kibővíti a korábbi, 24 órás lemondási lehetőséget az Aldi Utazás. Az időszakos tavaszi akció során a vásárlóknak lehetősége van 100%-os pénzvisszafizetési garanciával bővíteni a lefoglalt saját autós utazásokat.

Az Aldi Utazás közleményben tudatta, hogy a 2020-as nyári szezonra jelentősen több előfoglalást regisztrált, mint egy évvel korábban. A vállalat tapasztalatai szerint a magyar utasok a „last minute" ajánlatok helyett egyre inkább az „early bird" ajánlatokat keresik, és hónapokkal előre terveznek.

Az utazók zöme az autóval is könnyen elérhető desztinációkat részesíti előnyben, de rendkívüli mértékben fejlődik a tengeri utazások szegmense is. A horvát és olasz tengerparti nyaralások mellett a mediterrán hajós körutak népszerűsége is nő – írták.

Az Aldi "piacán" szinte minden kapható – utazások is

Fotó: Aldi

A tájékoztatás szerint a rugalmasságot és tervezhetőséget előtérbe helyező vásárlói igényeket és a trendeket figyelembe véve az Aldi Utazás úgy döntött, hogy jelentősen kibővíti a korábbi, 24 órás utazás lemondási lehetőséget.

Míg korábban a sztornózási díj százalékos viszonyban állt az utazás árával, nagysága pedig az elállási nyilatkozat időpontjához, az adott utazás típusához, a megtakarított költségekhez, a szolgáltatások felhasználásából várható jövedelemhez, valamint az érintett szolgáltatónak ténylegesen fizetendő összeghez igazodott, idén tavasztól az útlemondási biztosítás már csak egyszeri, fix összeg.

Az a vásárló, aki 2020. április 30-ig foglal saját autós utazást, legkésőbb az indulás előtt 10 nappal lemondhatja az igényelt szállást és ellátást, melynek árát 100%-ban visszatéríti a cég. (A pénzvisszafizetési garancia nem terjed ki az oldalon igényelt és befizetett biztosításokra, valamint az egyéb opcionális szolgáltatásokra.) A sztornóbiztosítás most kedvezményes áron, személyenként 1500 forintért vehető igénybe – írja az Aldi Utazás.