Az alfától a veteránig – Generációk konferencia

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 12. 11:32

Mit jelent a különböző generációk számára a szerethető munkahely és a cégkultúra? Mit várnak el a munkaadóktól, mivel lehet őket leginkább motiválni, elkötelezetté tenni, megtartani és hogyan lehet teljesítményüket növelni?

Milyen technikai és tartalmi marketing eszközökkel lehet kivédeni a Z generáció reklámvakságát? Hogyan lehet jól kezelni az Y generáció kiszámíthatatlan vásárlási szokásait?

A Menedzserképző Központ konferenciáján vállalatvezetők, menedzserek, HR-esek és marketingesek együtt merülhetnek el a generációs együttműködés kérdéseinek tanulmányozásában, mert a cél minden szakma képviselői számára ugyanaz: megérteni az egyes generációk nyelvét, céljait, motivációit.

A konferencia célja a generációs együttműködés kérdéseinek tanulmányozása

Fotó: Menedzserképző Központ

Jöjjön el és ismerje meg a legújabb generációs kutatások eredményeit. Nyerjen inspirációt és ötleteket a generációk megszólításához, neves szakemberektől. Az eseményen a turisztikai szektor is megosztja tapasztalatait a hallgatósággal.

Várják Önöket is szeptember 24-én (kedden) Budapesten, az Expo Congress Hotelban!

Regisztráljon olvasói kedvezménnyel!

A Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói és partnerei részére 24 900 Ft + áfa helyett 19 500 Ft + áfa a részvételi díj!

A további témákról és a felszólalókról részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:                     

Ács Nóra ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.

(x)