Az Amadeus Altéa NDC-vel tervez a Cathay is

Forrás: turizmus.com

 2019. július 24. 16:33

A digitális átalakulás jegyében a Cathay Pacific légitársaság úgy döntött, hogy bevezeti az Amadeus Altéa NDC-t.

Az Amadeus Altéa NDC egy komplett ajánlat- és megrendelés-kezelési megoldás, amelynek alapja az elejétől a végéig az NDC vásárlási, foglalási és kiszolgálási folyamata.

A megoldás lehetővé teszi, hogy a légitársaságok egy harmadik fél –tipikusan meta-search oldalak, utazási irodák és technológiai cégek – részére egyrészről eljuttassák ajánlataikat a legújabb iparági sztenderdek felhasználásával, másrészről pedig színvonalas kiszolgálást biztosítsanak. Ez jótékony hatással van úgy a közvetlen, mint a közvetett csatornákon keresztüli eladásokra.

 

Az Amadeus Altéa NDC bevezetése révén a Cathay Pacific képes lesz problémamentesen integrálni annak NDC-tartalmát az Amadeus Travel Platformba. Emellett a fuvarozó költséghatékonyan csatlakozhat az Amadeus globális értékesítési hálózatához, így könnyen elérhetővé tehet új tartalmakat, árakat az NDC kapcsolat révén.

Az Amadeus Travel Platform folyamatosan fejlődik, és a cél az, hogy szabványos módon tudja integrálni és feldolgozni a légitársaságok NDC-tartalmát, legyen szó bármelyik Amadeus értékesítési felületről.

Az Altéa NDC és az Amadeus Travel Platform közötti kapcsolat kifejlesztésével az Amadeus képes lesz automatikusan biztosítani ezt a lehetőséget az összes Altéa NDC-t használó légitársaság számára. A Cathay Pacific az Altéa NDC 2018-as indulása óta résztvevője az Amadeus NDC-X programjának.

Az Amadeus NDC-X programja az összes NDC-kezdeményezést egyetlen, közös platformra helyezi, aggregátorként és IT-szolgáltatóként egyaránt.